O Nama

Jedinstvene a inovativne ideje pokreću biznis

Jedinstvene a inovativne ideje su vrednosti koje negujemo u svojoj organizaciji a kroz naše programe prenosimo i na naše klijente. Naša softverska rešenja zasnovana su na savremenim informacionim tehnologijama. Pored gotovih rešenja radimo razvoj na zahtev u skladu sa potrebama klijenta.

Naša misija

Kroz jednostavana rešenja želimo da program učinimo lakim za korišćenje svima od početnika pa sve do iskusnih korisnika koji žele napredne analize zasnovane na velikom broju kriterijumaSvesni činjenice da ne postoje univerzalna rešenja koja su podjednako dobra svim korisnicima posebna mesto ima stalna saradnja sa korisnicima u cilju prilagodjavanja programa potrebama i željama korisnika. Sve naše programe konstantno unapredujemo i poboljšavamo sa novim opcijama i mogućnostima.

Verujemo da kada uklanjamo probleme koji se mogu rešiti  softverom, ne pomažemo samo našim klijentima – pomažemo i ljudima. Jer je poslovanje dobro koliko i ljudi koji rade kao tim. Kada njihovi procesi postanu lakši onda su oni produktivniji, a vi stvarate kulturu koja je pozitivna koliko i produktivna. 

Jedan tim, mnogo talenata

Bavimo se izradom  softvera namenjenog prvenstveno privredi. Zvanično osnovani 2007. godine,  medjutim u programerskim vodama prisutni od 2005. godine. Programi koji se trenutno nude su proizvod zajedničkog rada i saradnje sa knjigovodstvenim agencijama i privrednim subjekatima u Nišu i Aleksincu koji su imali potrebu i želju da aktivno učestvuju u izradi programa koji će biti njihov jedini alat u radu. Težeći istom cilju sa svojim klijentima postali smo jedan tim.